Dr. Szabó Gábor
Bőrgyógyász-kozmetológus, Lézerspecialista szakorvos

Dr. Szabó Gábor bőrgyógyász, kozmetológus – lézerspecialista szakorvos, 1990 óta az Epi-derm magánorvosi rendelő vezető orvosa és tulajdonosa. A Szegedi Orvostudományi Egyetemen végzett 1985-ben, majd 1990-ben Budapesten szakvizsgázott.

1991-ben kezdte el működtetni magánpraxisát: először Budapesten, majd Ózdon, Miskolcon és Egerben is. 1994-ben lézergyógyászati képesítést szerzett, és ezt a tudását felhasználva a bőrgyógyászati problémák széles spektrumát kezeli sikerrel. A folyamatos technikai és esztétikai igények fejlődésével lépést tartva az Epi-derm rendelő is szélesítette szolgáltatásainak portfólióját, fő profilként előtérbe helyezve a szépészeti szolgáltatásokat.

A ZO®Skin Health orvos-esztétikai kezelésekkel 2015-ben ismerkedett meg, és a saját bőrén kipróbálva és megtapasztalva a kezelések hatékonyságát, győzték meg az orvosilag felügyelt bőrterápiák és az egyedi protokollokban rejlő személyes lehetőségek. A ZO®Skin Health kezelési protokollok és különlegesen intenzív bőrterápiák egyedi orvosi konzultáció és protokoll-beállítás után mostantól az Epi-derm Rendelőkben is elérhetők.

Dr. Szabó Gábor bőrgyógyász - Istenhegyi Géndiagnosztika
Budapest