Dr. Buda Bernadett
Esztétikai Terápia Specialista, Fül-Orr-Gégész szakorvos

2002-ben summa cum laude minősítéssel végzett a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán. Egyetemi évei alatt szakmai gyakorlatot töltött a Monterrey-i Egyetem orvosi fakultánsán Mexikóban, valamint az Université Catholique de Lille Egyetemen Franciaországban.

Fül-orr-gégészet szakvizsgáját 2008-ban szerezte. Szakterületén belül fő érdeklődési területe a horkolás-terápia és alvásdiagnosztika.

A horkoló betegek műtéti terápiája kapcsán ismerkedett meg a rádiósebészettel és annak esztétikai célú felhasználási lehetőségeivel. 2010 óta a Medios Orvosi Központ orvos-igazgatója. Országosan elsőként bevezette és orvosi centrumában sikeresen alkalmazza az orvos-esztétikai rádiófrekvenciás alapú Pellevé kezelést, valamint a Hydrafacial kezeléseket. Számos egyéb esztétikai terápiát (botox-kezelés, hyalorunsavas arcfeltöltés, injekciós zsírbontás, hámlasztásos kezelések) sikerrel alkalmaz a ZO® Skin Health bőrterápiákkal kombinációban.

2013-ban részt vett Zein Obagi személyes klinikai tréningjén Los Angelesben, ahol elsajátította a ZO® Skin Health speciális bőrdiagnosztikai és terápiás elveit, valamint a kezelési metódusokat.

Az első magyarországi ZO® Skin Health Partner orvos, a ZO® Skin Health diagnosztikai elvek és esztétikai kezelések hazai oktatója, a nemzetközi partner orvosokat összefogó ZO® Faculty tagja. A ZO® Skin Health kontrollált mélységű Blue Peeling kezelés nemzetközi meghívott trénere.

Gyakori résztvevő és előadó itthoni és külföldi fül-orr-gégészeti, horkolás illetve orvos-esztétikai témakörű kongresszusokon, kurzusokon. Több cikke jelent meg, társszerzője a 2013-ban Medicina Kiadó által kiadott Tünetorientált Fül-Orr-Gégészet tankönyvnek, valamint a 2017-es kiadású Alvásmedicina tankönyvnek. A népszerű Bőregészség Blog szerzője. www.boregeszseg.blog.hu

Angolul és franciául beszél.

Medios Orvosi Központ
Budapest