Dr. Bajusz Huba
Plasztikai sebész

1982-ben diplomázott a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, majd általános sebészet és plasztikai sebészeti szakvizsgákat szerzett. Számos külföldi tanulmányút és képzés után a plasztikai sebészet minden területén nagy tapasztalattal rendelkezik. Választott vezetőségi tagja a Magyar Plasztikai Sebész Társaság Esztétikai Szekciójának, valamint több nemzetközi plasztikai sebészeti társaságnak.

Állandó előadója a hazai és külföldi plasztikai sebészeti és esztétikai kongresszusoknak, társszerzője az Esztétikai Sebészet című tankönyvnek és Mellnagyobbítás Anatomiai Implantatummal című szakkönyveknek.

2007-től a Szent Gellért Magánklinika alapító vezetője. A klinikán a plasztikai sebészeti és esztétikai kezelések teljes spektruma elérhető. A ZO®Skin Health rendszert a bőrterápiás kezelések részeként, valamint a páciensek műtétre való felkészítésének, valamint utókezelésének teljesebbé és biztonságosabbá tétele céljából vezette be a Szent Gellért Magánklinikán. Az intézetben Dr. Skribekné Biri Edit vezető szakasszisztens a ZO® Skin Health terápiák referense.

Szent Gellért Magánklinika Plasztikai Sebészet
Szeged