ZO® Medical

A ZO® Medical termékek kizárólag orvosi felügyelet és orvosi ajánlás mellett alkalmazható, nagy hatékonyságú készítmények.

Ezen termékeket a páciensek kizárólag hivatalos ZO® Partner orvosnál történő konzultációt követően szerezhetik be. A termékek használata pontosságot és nagy körültekintést igényel, előzetes bőrdiagnózis után alkalmazhatóak.

Dr. Zein Obagi, több mint három évtizedes munkássága és tapasztalata alapján megalkotta az egészséges bőr fogalmát, és a vezetése alapján létrejött az a specifikus termékrendszer, mely ennek elérését lehetővé is teszi. Dr. Obagi legújabb generációs ZO® Medical termékcsaládja kizárólag bőrdiagnosztikában és terápiában képzett orvosokon keresztül érhető el.

A ZO® Medical termékek a terápiás protokollok széles spektrumával valamennyi bőrállapot és probléma kezelésére alkalmasak, kortól, nemtől függetlenül. Nagy hatékonyságuknak köszönhetően rendkívül gyorsan látványos bőrállapot javulást eredményeznek. A termékek a legmodernebb bőr-terápiás technológiákat felhasználva (bio-technológiailag előállított komplexek, növényi őssejt komponensek, szabadalmaztatott speciális bejutási metódusok) alkalmasak a páciensek specifikus problémájának legteljesebb megoldására.

ZO® Medical Getting Skin Ready- Bőrelőkészítés

A speciális készítmények tisztítják, radírozzák a bőrt, kontrollálják a faggyú termelését. Előkészítik az arcbőrt a terápiás hatású kezelésekhez.

Pigment kontroll és korrekció

A készítmények egyenletes bőrszínt és tónust biztosítanak. Fokozzák a kollagén és elasztin termelését a feszes, fénylő, sima felszínű arcbőr érdekében.

Betegség-specifikus hatóanyagok

A termékek kifejezetten intenzív gyulladás, akne, rozácea esetén használhatóak, specifikusan hatnak az adott kórállapotra. A hatóanyagok probléma-orientáltak, fokozzák egyéb készítmények mélyre jutását, ezáltal a terápiás hatékonyságot.

Mély megújítás és stimuláció

Potens, multi-aktív készítmények, melyek teljes megújulást biztosítanak a bőr valamennyi rétegében. Ellenálló, tónusos, feszes, fényes arcbőrt eredményeznek.

Hidratálás, nyugtatás

A bőrnyugtató termékek azonnali komfortot és hidratációt biztosítanak, fokozzák a bőr természetes ellenálló képességét. Különlegesen érzékeny (szemkörnyék, ajak) területek ápolására is alkalmasak.

Fényvédelem

A fényvédő formula egyedülállóan magas védelmet biztosít az UVA, UVB és a látható tartományú HEV sugarakkal szemben. Melanin tartalma 8-10 órán keresztül, napernyőként védi a bőrt. Terápiás arckezelések mellett és után kifejezetten ajánlott.

ZO® Speciális Peelingek

INVISAPEEL™
Intenzív Bőrmegújító Peeling