ZO® Medical termékek


A ZO Medical termékek kizárólag orvosi felügyelet és orvosi ajánlás mellett alkalmazható, nagy hatékonyságú bőrterápiás készítmények.

Ezen termékeket a páciensek kizárólag hivatalos ZO Partner orvosnál történő konzultációt követően szerezhetik be. Az erős hatóanyagokat tartalmazó terápiás készítmények használata nagy körültekintést igényel, előzetes szakorvosi konzultációt és bőrdiagnózist követően alkalmazhatók.

Bőrelőkészítés

Erős alap a hatékony bőrterápiához!

„Hiszünk abban, hogy bárkinek lehet egészségesebb bőre. Az első és legfontosabb lépés a bőr egészségének megalkotásában és fenntartásában a bőrelőkészítés. Legyen mindennapos rutin a lemosás, a radírozás és a faggyútermelés kontrollja.”
– Dr Zein Obagi

A program legfontosabb célja, hogy előkészítse az arcbőrt a terápiás hatású kezelésekhez. Visszaállítja a bőr normál kémhatását, elősegíti a további termékek bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. A bőr előkészítése három lépéses folyamatot takar: lemosás – radírozás – a faggyútermelés kontrollja. A megfelelő tisztítás eltávolítja az összes szennyeződést, mellyel a bőrünk a nap folyamán érintkezik.

A bőrradír csak a már elhalt, leválni kívánó hámsejteket radírozza le a bőrről, így mindig egy friss, életteli felület marad fent, melyen a terápiás készítmények is jobban hatnak.

A faggyú termelés minimalizálásával a pórusok összehúzódnak, a zsírnemű anyag eltüntetése előkészíti a bőr mély megújítását.

Pigmentkontroll és korrekció

Ne nyugodjon bele az egyenetlen bőrszínébe! Kezelje eredményesen pigmentfoltjait!

„Az arcbőr foltjai és elszíneződése nagyon sok embert érintő, általános probléma. A pigmentfoltok egyenetlenné teszik a bőr megjelenését, valamint egyenetlen és nem megfelelő védelmet jelentenek a káros UV sugarakkal szemben. A fényvédelem alapvető jelentőségű a bőr egészsége és egészséges megjelenése érdekében”
– Dr Zein Obagi

A termékek egyenletes bőrszínt és tónust biztosítanak. Stimulálják a kollagén és az elasztin termelését egy ragyogó, feszes, sima arcbőr érdekében. A pigment anyagot termelő sejtek kontrolljában elsődleges hatóanyag a retinol.

A ZO ultrapotens retinol koncentrációjának egyedi probléma alapján történő kiválasztásával a pigmentet termelő sejtek beszabályozhatóak, egyenletes bőrszín alakul ki. Intenzív, a bőr mélyebb rétegében megjelenő pigentfoltok esetén a ZO Medical terápiás protokollok az irányadóak.

Az Önnek megfelelő ZO pigment kontroll terápiáról konzultáljon ZO kezelőorvosával.

Betegségspecifikus hatóanyagok

Tartsa kontroll alatta a túlaktivált, gyulladt bőrt! Előzze meg a pattanások kialakulását!

„A sejtek szintjén kell serkentenünk a bőrt, hogy a gyulladásos állapotot kontrolláljuk és a bőr újra ragyogóvá váljon!”
– Dr Zein Obagi

A termékek kifejezetten intenzív gyulladás, akne, rozácea esetén használhatóak, specifikusan hatnak az adott kórállapotra.

A hatóanyagok probléma-orientáltak, fokozzák egyéb készítmények mélyre jutását, ezáltal a terápiás hatékonyságot.

Mély megújítás és stimuláció

Tegye feszessé és ellenállóvá bőrét!

„Az idő kerekének visszafordítása lehetséges. Én hiszem azt, hogy megfelelő kezeléssel az arcbőr fiatalsága fenntartható. A bőrsejtjeinknek állandó ösztönzésre van szükségük ahhoz, hogy működjenek és termeljék a bőr egészségéhez és feszességéhez szükséges alkotóelemeket. Az egészséges és működő bőrsejtekből felépülő bőr mentes a ráncoktól, feszes, telt és egyenletes tónusú.”
– Dr Zein Obagi

Potens, multi-aktív készítmények, melyek teljes megújulást biztosítanak a bőr valamennyi rétegében. Ellenálló, tónusos, feszes, fényes arcbőrt eredményeznek. A bőr stimulálása, a sejtek funkciójának visszaállítása azonnali, látványos bőrminőség javulást eredményez.

Az egyedülálló szérumokban alkalmazott lassú és folyamatos felszívódású, ultrastabil, nagy koncentrációjú retinol az öregedő bőr gyors megújulását eredményezi.

A folyamatos, intenzív retinol hatás következtében új, egészséges, erős hámsejtek keletkeznek, egyenletes, sima, ragyogó bőrfelszín képződik. A mély kötőszöveti réteg megerősödésének eredményeképpen eltűnnek a ráncok és drámaian fokozódik a bőr tónusa és rugalmassága.

Hidratálás, nyugtatás

Hidratálja bőrét belülről!

„A hidratálók túlzott és helytelen használata hosszú távon negatív hatással van a bőr egészségére. Vékonyítja, szárazzá és érzékennyé teszi azt, és akadályozza bőrünk azon képességét, hogy megújítsa önmagát. A funkcionális hidratálók azonban megerősítik a bőr barrier-védő funkcióját, a bőrt aktívvá teszik, fokozzák a vízmegkötő molekulák termelését, ezáltal csökkentik a transzdermális vízvesztést. Bőrünk természetesen hidrált és feszes marad.”
– Dr Zein Obagi

A termékek belülről fokozzák a bőr természetes hidratáltságát, csökkentik az irritációt, nyugtatják és kisimítják az arcbőrt.

A hidratáló hatású termékek kezdeti terápiakánt különösen alkalmasak az intenzíven fénykárosodott, elvékonyodott, megereszkedett arcbőr kezdeti megerősítésére, az intenzívebb ZO Medical terápiák előtt.

Fényvédelem

A védelem a legjobb megelőzés!

„Az öregedés jelei, a ráncok, a megereszkedett bőr, az érzékenység és bőrszárazság sokkal kifejezettebbek a napnak tartósan kitett bőrön. Logikus tehát, hogy a napkárosodás megelőzése a bőregészség elérésének kulcslépése.”
– Dr Zein Obagi

A ZO fényvédők fizikai és kémiai védelmet nyújtanak a széles spektrumú káros sugarak, azaz a bőr öregedéséért felelős UVA, a bőr leégéséért felelős UVB, továbbá egyedülálló módon a hozzáadott frakcionált melanin segítségével megvédik bőrét a LED képernyők és lámpák felől érkező magas energiatartományú HEV sugarakkal szemben is.

Melanin tartalma 8-10 órán keresztül, napernyőként védi a bőrt.

Terápiás arckezelések mellett és után kifejezetten ajánlott.

ZO speciális peelingek

Fokozza még tovább a ZO termékekkel elért eredményt!

„Az idő kerekének visszafordítása lehetséges. Én hiszem azt, hogy megfelelő kezeléssel az arcbőr fiatalsága fenntartható. A bőrsejtjeinknek állandó ösztönzésre van szükségük ahhoz, hogy működjenek és termeljék a bőr egészségéhez és feszességéhez szükséges alkotóelemeket. Az egészséges és működő bőrsejtekből felépülő bőr mentes a ráncoktól, feszes, telt és egyenletes tónusú.”
– Dr Zein Obagi

Minden ZO peeling egyedi, alkalmazkodva a páciens életviteléhez, bőrállapotához és az elérni kívánt célokhoz.

Az otthoni használatra kifejlesztett bőrmegújító peelingektől a nagy intenzitású stimulációs orvosi mély-hámlasztásig a kezelések minden bőrtípus és bőrszín esetén hatékonyan alkalmazhatók, és képesek rugalmatlan, napkárosodott, aknés, ráncos és gyulladt bőrállapotok látványos javítására.