Vélemények

A felhasználók véleménye és kedvelt termékek

 • A hivatásom – amit szenvedélyesen szeretek – megköveteli, hogy ügyeljek a külsőmre, a sugárzásomra. Az utóbbi több, mint húsz évem a nézők szeme láttára telt el. Nem harcolok az idővel, igyekszem békében élni vele.

  Természetesen keresem a megoldásokat arra, hogy miként hozhatom ki magamból a maximumot. Ez az arcom állapotára is vonatkozik. Óvatos vagyok és alapos, ezért csak abban bízom, annak hiszek, amit a saját bőrömön tapasztalok.

  A ZO® termékeknél szó szerint ez történik! Két hónapja használom reggel és este a krémeket, és a tükörben napról-napra látom a változást! Frissebb, üdébb, feszesebb, egészségesebb lett az arcom, és ezt a külvilág is visszajelzi. Érkeznek a mosolyok, és én derűsen viszonozhatom őket. Jólesik!

  Author's imageSzily Nóraújságíró, coach

  Több, mint 10 éve vagyok nagyon lelkes amatőr “kutató”. Folyton keresem, mivel tehetném
  szebbé a bőröm. Soha egyetlen termék sem közelítette meg azt a hatást, amit
  a ZO® termékek legelső használata után már azonnal éreztem! Hihetetlen változás!
  Ha van varázslat, akkor ez az!

  Nagyon vártam, hogy a ZO® termékek Magyarországra is eljussanak.. Szinte nincs
  olyan termék a piacon, amit ne próbáltam volna ki, de eddig semmi sem volt fogható
  ahhoz a változáshoz és eredményhez, amit a ZO® használata után tapasztaltam. Elkepesztő, fantasztikus ..csak ezeket a szavakat tudom használni!

  Mi nők sohasem adjuk fel a harcot a fiatalság megtartásáért, de számomra ez a
  küzdelem akkor fejeződött be, amikor a ZO termékeket megtaláltam!

  Author's imageHargitai BeaModell, Playmate

  20 éve exkluzív kozmetikai krémeket használok, és csak a magas minőségben hiszek. A ZO® Skin Health terápiákra is nyitott voltam. 2 hónapja használom, de a hatásmechanizmusuk, és ahogy megújítják a sejteket, már most lenyűgöz. A nyár közepén is frissebbé és fiatalabbá vált az arcbőröm, sokkal erősebb és egyenletesebb színű lett.

  Author's imageZsófia44 éves

  A kezemre használt, magas koncentrációban retinolt tartalmazó krém egészen visszafiatalítja a kézbőrömet, halványítja a foltjaimat, és látom, hogy a kis ráncok kevésbé mélyek a kézfejemen.

  Author's imageJudit48 éves

  Hámlasztó kozmetikumokat eddig is használtam, de a ZO® meghaladja az összes eddigi márka hatásfokát. Elképesztően gyorsan újul meg bőröm felszíne, a pigmentfoltjaim pedig 6 hét alatt rengeteget halványodtak.

  Author's imageÉva56 éves

  A kezelőorvosom által beállított ZO® termékek kombinációja 2 hónap alatt látható változást eredményezett az arcbőrömön. A bőröm sokkal üdébb, feszesebb lett. Többen megkérdezték, hogy milyen arckezelésen voltam, mert annyira látható az eredmény.

  Author's imageAndrea38 éves

  A ZO® Getting Skin Ready Protokoll használata óta nem tapasztalok irritációt vagy gyulladást az arcbőrömön borotválkozás után. Sokkal fényesebb és tisztább érzetű az arcbőröm. A tökéletes arctisztítás, amit ez a termékrendszer nyújt, a mindennapjaim részévé vált.

  Author's imagePéter37 éves

  A nagyon intenzív, Level III. protokollt állította be számomra a kezelőorvosom. A bőröm meglehetősen hamar hozzászokott az intenzív retinol hatáshoz, csak egy hétig tapasztaltam a kellemetlen, száraz érzést. Amit azonban a termékek használata óta eltelt 3. hónapban tapasztalok, az minden reményemet felülmúlta. A bőröm feszes és tónusos lett, a pigmentfoltjaim, melyek a homlokomon és az állam oldalán voltak, teljesen eltűntek. Erősnek, tisztának és egészségesnek érzem a bőröm. Nem szeretnék más terméket használni a ZO®-n kívül soha többet.

  Author's imageÁgnes39 éves

  Két éve állandóan pattanásos a bőröm. Próbáltam tisztítani, több terméket kipróbáltam, de mindig keletkezett valahol akne. 3 hete használom a ZO® Getting Skin Ready protokollt, és a barátnőm megkérdezte, mi történt az arcommal, hogy ennyire tiszta.

  Author's imageGina17 éves
 • Kedvelt termékek: