Vélemények és visszajelzések


Hargitai Bea

Modell, Playmate


Több, mint 10 éve vagyok nagyon lelkes amatőr “kutató”. Folyton keresem, mivel tehetném szebbé a bőröm. Soha egyetlen termék sem közelítette meg azt a hatást, amit a ZO® termékek legelső használata után már azonnal éreztem! Hihetetlen változás! Ha van varázslat, akkor ez az!

Nagyon vártam, hogy a ZO termékek Magyarországra is eljussanak.. Szinte nincs olyan termék a piacon, amit ne próbáltam volna ki, de eddig semmi sem volt fogható ahhoz a változáshoz és eredményhez, amit a ZO használata után tapasztaltam. Elkepesztő, fantasztikus ..csak ezeket a szavakat tudom használni!

Mi nők sohasem adjuk fel a harcot a fiatalság megtartásáért, de számomra ez a küzdelem akkor fejeződött be, amikor a ZO termékeket megtaláltam!

Szily Nóra

újságíró, coach


A hivatásom – amit szenvedélyesen szeretek – megköveteli, hogy ügyeljek a külsőmre, a sugárzásomra. Az utóbbi több, mint húsz évem a nézők szeme láttára telt el. Nem harcolok az idővel, igyekszem békében élni vele.

Természetesen keresem a megoldásokat arra, hogy miként hozhatom ki magamból a maximumot. Ez az arcom állapotára is vonatkozik. Óvatos vagyok és alapos, ezért csak abban bízom, annak hiszek, amit a saját bőrömön tapasztalok.

A ZO termékeknél szó szerint ez történik! Két hónapja használom reggel és este a krémeket, és a tükörben napról-napra látom a változást! Frissebb, üdébb, feszesebb, egészségesebb lett az arcom, és ezt a külvilág is visszajelzi. Érkeznek a mosolyok, és én derűsen viszonozhatom őket. Jólesik!