Offects® TE-Pads Acne Pore Treatment
Faggyútermelést kontrolláló áttörlő párnák

offects-te-pads_0

Offects® TE-Pads Acne Pore Treatment
Faggyútermelést kontrolláló áttörlő párnák

2 %-os salicilsav tartalma csökkenti a faggyútermelést, eltávolítja az elhalt hámsejteket és mélyen tisztítja a pórusokat. A növényi kivonatok megnyugtatják a gyulladt, irritált bőrt. Megelőzésként és akut kezelésként egyaránt javasolt zsíros, pattanásos bőrre.

(60 Pads, 75 mL / 2.5 Fl. Oz.)

Termékleírás

Használati utasítás:
Az üvegben található folyadékot öntse a műanyag tároló dobozba. A dobozban található kis párnák felszívják a szükséges mennyiségű folyadékot. A dobozt mindig tartsa zárva, hogy megakadályozza a folyadék elpárolgását és a párnák kiszáradását. Lemosás és radírozás után törölje át az arcát egy párnával, majd várjon míg megszárad. Használja a párnákat naponta kétszer, reggel és este.

További információk

Összetevők:

Active ingredient Salicylic Acid 2.0% Inactive ingredients Water, SD Alcohol-40B, Propylene Glycol, Urea, Triclosan, Glycolic Acid, Butylene Glycol, Santalum Album Extract, Phellodendron Amurense Extract, Hordeum Distichon Extract, Spiraea Ulmaria Extract, Camellia Sinensis Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Plantago Lanceolata Extract, Crithmum Maritimum Extract, Fragrance.