Retamax™
Ultra-magas koncentrációjú retinol mikroemulzió

07x_Retamax

Retamax™
Ultra-magas koncentrációjú retinol mikroemulzió

Aktív A-Vitamin mikroemulzió

Innovatív mikro-emulziós technológia felhasználásával megalkotott Retamax készítmény rendkívül hatékony retinol és növényi őssejt komponenseivel, bio-szintetikus fehérjéivel segít visszafordítani az öregedés folyamatait, és véd a környezet káros behatásaival szemben.

Kollagén termelés és a bőr barrier funkciójának stimulálása

A RETAMAX ™ a természetes kollagén képződés serkentésével segíti a bőr regenerálódását, helyreállítja a bőr barrier-védő funkcióját. Hatására újraindul a bőr természetes hidratáló komponensének, a hyaluronsavnak a termelődése.

Antioxidáns hatás

A sejtek szintjén ható antioxidáns rendszer megakadályozza a szabad gyökök termelődését, védi a károsodott sejtek DNS-ét, és szabályozza a bőr öregedésének folyamatait. A Retamax támogatja a bőr saját, természetes antioxidáns folyamatait, fenntartja a képződött új, egészséges bőr állapotát.

RETAMAX ™ Micro Emulzió rendszer

  • Magas potenciájú A vitamin tartalma stimulálja a bőr természetes újjáépítési folyamatait
  • A-, C- és E-Vitaminok, növényi őssejt komponensek által antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású
  • Bio-szintetikus fehérjéi aktiválják a bőrregenerációs folyamatokat
  • Micro emulziós technológia támogatja a kulcsfontosságú összetevők gyors bejutását

(75 mL / 2.5 Fl. Oz.)

Termékleírás

Használati utasítás:

Kizárólag orvosi javaslat mellett alkalmazható. Amennyiben korábban nem használt retinol tartalmú készítményt, úgy törekedjen a fokozatosságra. Alkalmazzon 1-2 pumpányi mennyiséget hetente kétszer, majd növelje az ismétlési számot, cél a készítmény mindennapos használata. A termék használatakor a 3.-7. naptól kezdeti bőrszárazságra, irritációra és hámlásra kell számítani, mely tünetek 4-6 héten keresztül is fennállhatnak. A kellemetlen tünetek csökkennek, majd teljesen megszűnnek a bőr hozzászokása során, és a bőregészség kialakulásakor. Amennyiben az irritáció továbbra is fennáll, átmenetileg függessze fel a készítmény használatát. Az irritáció megszűnésével törekedjen az újbóli fokozatos használatra, hogy a Retamax™ kellően kifejthesse bőrerősítő hatását.

További információk

Összetevők:

Water (Aqua), Cetearyl Isononanoate, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Cetearyl Alcohol, Steareth-20, Pentylene Glycol, Cetyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polysorbate 20, Retinol, Acrylamide/Ammonium Acrylate Copolymer, Propylheptyl Caprylate, Ascorbyl Palmitate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Brassica Oleracea (Brocolli) Extract, Polyisobutene, Nylon 12, Sodium Sulfite, Sodium Metabisulfite, Lecithin, Butylene Glycol, Phospholipids, Hydrolyzed Sericin, Buddleja Davidii Meristem Cell Culture, Xanthan Gum, Beta Glucan, Ethyl Nicotinate, Cetearyl Glucoside, Carbomber, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, 1,2 Hexanodiol, Caprylyl Glycol, Pelagronium Graveolens Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Ext. Violet 2 (CI 60730)