Phase 3 Kit – 7 lépéses intenzív bőröregedés elleni program

Phase 3 Aggressive Anti-Aging Program420

Phase 3 Kit – 7 lépéses intenzív bőröregedés elleni program

A program abban az esetben ajánlott, ha már tapasztalhatóak a bőr öregedés jelei: ráncok, pigmentált foltok, tág pórusok, bőrszárazság, fokozott érzékenység.
A Program a legmagasabb koncentrációjú retinol összetevőjével csökkenti az öregedés jeleit, radikálisan redukálja a ráncok mélységét, pigmentációs elváltozásokat, a durva textúrát, és feszesíti a megereszkedett bőrt.

Termékleírás

Termékleírás

Offects® Hydrating Cleanser (40 mL/1.5 Fl. Oz.)
Offects® Exfoliating Polish (Net Wt. 16,2 g/0.57 Oz.)
Offects® Te-Pads Acne Pore Treatment (20 db párna – 1 mL/0.03 Fl. Oz)
Ossential® Daily Power Defense (30 mL/1 Fl. Oz.)
Ommerse® Renewal Créme (50 mL/1.7 Fl. Oz.)
Ossential® Advanced Radical Night Repair (30 mL/1 Fl. Oz.)
Oclipse® Sunscreen + Primer SPF 30 (15 mL/0.5 Fl. Oz.)

Használati utasítás:

1. lépés. Tisztítás
Offects ® Hydrating Cleanser
Nedvesítse meg a kezét langyos vízzel; tegyen egy kis mennyiségű terméket a nedves arcra és a nyakra. Masszírozza be egy percen keresztül, hogy növelje az aktív összetevők bejutását, majd alaposan öblítse le. Alkalmazza naponta kétszer, reggel és este.

2. lépés. Aktiválás
Offects ® Exfoliating Polish
Tisztítást követően nedvesítse meg a bőrét langyos vízzel. Vigyen fel egy kis mennyiséget a nedves arcra és a nyakra. Gyengéden masszírozza a bőrt körkörös mozdulatokkal, szükség esetén további víz hozzáadásával. Alaposan öblítse le. Használja legalább kétszer egy héten, majd a bőr hozzászokása után minden reggel.

3. lépés. Faggyúkontroll
Offects® Te-Pads Acne Pore Treatment
Az egyenként csomagolt, folyadékkal átitatott párnák közül bontson fel egyet. Lemosás és radírozás után törölje át az arcát a párnával, majd várja meg amíg megszárad. Használja a párnákat naponta kétszer, reggel és este.

4. lépés. Stimulálás
Ossential ® Daily Power Defense
Tisztítást követően, alkalmazzon 1-3 pumpányi mennyiséget az arc és nyak bőr és minden reggel. A bőr masszírozása fokozza a felszívódást, behatolást és a stimulációt. Következő lépésként alkalmazza az Oclipse ® fényvédő + Primer SPF 30 terméket.

5. lépés. Sejtmegújítás
Ossential® Advanced Radical Night Repair
Amennyiben még nem használt retinol tartalmú készítményt, törekedjen a fokozatosságra. Tisztítást követően alkalmazzon 2-3 pumpányi mennyiséget kétszer egy héten esténként az utolsó termék felvitelét követően. Növelje az ismétlésszámot a minden este történő használatig.

6. lépés. Nyugtatás és táplálás
Ommerse® Renewal Créme
Alkalmazzon 1-2 pumpányi mennyiséget az arc és nyak bőrén. Következő lépésként alkalmazza az Oclipse® Sunscreen + Primer SPF 30 napvédő készítményt.

7. lépés. Védelem
Oclipse ® fényvédő + Primer SPF 30: A leégés és fotó-pigmentáció elkerülése végett alkalmazzon 2-3 pumpányi mennyiséget és egyenletes oszlassa el az arc és nyak bőrén napozás előtt 30 perccel. Ismételje a folyamatot 2-3 óránként folyamatos sugárzás esetén. Kiváló primer réteg sminktermékek alkalmazásához, növeli annak tartósságát.