Phase 2 Kit – 6 lépéses bőröregedés elleni program

Phase 2 Anti-Aging Program420

Phase 2 Kit – 6 lépéses bőröregedés elleni program

Érett bőr esetén ajánlott program, amikor már tapasztalhatóak a bőr öregedés korai jelei, mint a finom ráncok, egyenetlen textúra, bőregyenetlenség, a fokozott érzékenység, száraz érzés.
A Program magasabb koncentrációjú aktív összetevőivel, nagyobb retinol és antioxidáns koncentrációjával segíti a bőr regeneratív mechanizmusait, és javítja a sejtszintű károsodásokat. Már néhány hét alatt látványosan átalakult, javult minőségű bőrt eredményez.

Termékleírás

Termékleírás

Offects® Exfoliating Cleanser (40 mL/1.5 Fl. Oz.)
Offects® Exfoliating Polish (Net Wt. 16,2 g/0.57 Oz.)
Offects® Te-Pads Acne Pore Treatment (20 db párna – 1 mL/0.03 Fl. Oz)
Ossential® Daily Power Defense (30 mL/1 Fl. Oz.)
Ossential® Growth Factor Serum (30 mL/1 Fl. Oz.)
Oclipse® Sunscreen + Primer SPF 30 (15 mL/0.5 Fl. Oz.)

Használati utasítás:

1. lépés. Tisztítás
Offects ® Exfoliating Cleanser
Nedvesítse meg a kezét langyos vízzel; tegyen egy kis mennyiségű terméket a nedves arcra és a nyakra. Masszírozza be egy percen keresztül, hogy növelje az aktív összetevők bejutását, majd alaposan öblítse le. Alkalmazza naponta kétszer, reggel és este.

2. lépés. Aktiválás
Offects ® Exfoliating Polish
Tisztítást követően nedvesítse meg a bőrét langyos vízzel. Vigyen fel egy kis mennyiséget a nedves arcra és a nyakra. Gyengéden masszírozza a bőrt körkörös mozdulatokkal, szükség esetén további víz hozzáadásával. Alaposan öblítse le. Használja legalább kétszer egy héten, majd a bőr hozzászokása után minden reggel.

3. lépés. Faggyúkontroll
Offects® Te-Pads Acne Pore Treatment
Az egyenként csomagolt, folyadékkal átitatott párnák közül bontson fel egyet. Lemosás és radírozás után törölje át az arcát a párnával, majd várja meg amíg megszárad. Használja a párnákat naponta kétszer, reggel és este.

4. lépés. Stimulálás
Ossential® Daily Power Defense
Tisztítást követően, alkalmazzon 1-3 pumpányi mennyiséget az arc és nyak bőr és minden reggel. A bőr masszírozása fokozza a felszívódást, behatolást és a stimulációt. Következő lépésként alkalmazza az Oclipse® fényvédő + Primer SPF 30 terméket.

5. lépés. Sejtmegújítás
Ossential® Growth Factor Serum
Tisztítást követően alkalmazzon esténként 1-2 pumpányi mennyiséget az arc és nyak bőrén. Masszírozással fokozza a felszívódás, bejutás és stimuláció mértékét. A terméket lefekvés előtt fél órával használja.

6. lépés. Védelem
Oclipse® Sunscreen + Primer SPF 30
A leégés és fotó-pigmentáció elkerülése végett alkalmazzon 2-3 pumpányi mennyiséget és egyenletes oszlassa el az arc és nyak bőrén napozás előtt 30 perccel. Ismételje a folyamatot 2-3 óránként folyamatos sugárzás esetén. Kiváló primer réteg sminktermékek alkalmazásához, növeli annak tartósságát.