Dr. Szabó Szilárd

Dr. Szabó Orvosi Centrum

 • Dr. Szabó Szilárd:
  Plasztikai sebész

  13 éve vagyok plasztikai sebész, azóta kizárólag plasztikai sebészeti magánklinikákon, magánorvosként, főleg arcesztétikai problémákkal foglalkozom. 4 éve vagyok az Istenhegyi Magánklinika plasztikai sebész főorvosa.

  Több neves cég arcesztétikai szakértője, egyes beavatkozások hivatalos trénere is vagyok.

  Feleségem és kislányom arcán is megfigyeltem, és a sajátomon is átéltem a ZO kezelés által nyújtott változást. Megtapasztaltam az érzést, amit mi csak „ZO érzésnek” nevezünk. Hiszünk benne, hogy mindenki számára elérhető a szép és egészséges bőr egy életen át. Ezért létrehoztam a Dr. Szabó Orvosi Centrumon belül egy munkacsoportot, ahol a plasztikai sebész mellett ZO terapeuta és főállású kozmetikus is dolgozik azon, hogy ez az Ön számára is élmény legyen!

  Praxisunkban rendszerbe foglalva alkalmazzuk a ZO termékeket. Pácienseink számára akár több éves terápiás tervet készítünk, amely a ZO terápián kívül – igény szerint – magában fogalja a kozmetológiai, injekciós, mezoterápiás, lézeres, vagy akár műtéti kezeléseket is.

  drszabo1

 • Dr. Szabó Orvosi Centrum

  1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B.
  Istenhegyi Magánklinika épületében
  +36-30/480-2455

–>

“<div id=”mmform105746″ class=”mmform” style=”position:relative;padding-bottom:300px;height:0;overflow:hidden;max-width:420px;”></div>

<script type=”text/javascript”>

var uniqueId = 1057461479197571,listId = 55386,formId = 105746,iwidth=420,mmDomain=’salesautopilot.s3.amazonaws.com‘,secondMMDomain=’t.dr-szabo.hu‘,spancont=false,secure=(‘https:’ == document.location.protocol)?true:false;

</script>

<script type=”text/javascript” src=”https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/scripts/mm-embed-iframe-1.14.min.js“></script>”

[/one_third_last]

Posted in: