Dr. Szabó Magdolna

 • Dr. Szabó Magdolna

  Vitakontrol Orvos-Esztétikai Centrum
  Kaposvár

  30 éve vagyok gyakorló bőrgyógyász. Több mint negyedmillió betegvizsgálat tapasztalata és számtalan elégedett páciensem visszajelzése folyamatosan motivál a legkorszerűbb terápiák és technológiák megismerésére. Esztétikával és  kozmetológiával is sok évre visszamenően foglalkozom.

  Fontosnak tartom a testi és lelki megújulást, amit csak esztétikus külsővel tudunk elérni. Törekszem rá, hogy minden páciensem elégedett legyen a bőrével és egészségével, ezért is szeretném átadni azt a többletet, amit a lézeres, és gépi kezelések, és a „hagyományos” orvostudomány mellett a ZO® Skin Health termékcsoport tud nyújtani a páciensek bőrének megújításával.

  Az anti-aging, azaz öregedés elleni küzdelem céljából a ZO® olyan eszközt ad a kezünkbe, mellyel nemcsak szépítjük, de sejtszinten is megújítjuk a bőrt. A rozácea, akne kezelésében, vagy a pigmentfoltok elleni küzdelemben egyedülálló terápiás hatékonyságú a rendszer. Nem hinni kell benne, ki kell próbálni! Saját bőrömön érzett tapasztalat is hitelessé teszi számomra a ZO® Skin Health terápiák hatékonyságát.

  Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok. Pácienseimtől azt kérem, legyenek kitartóak, csak így lehet jó eredményeket elérni.

 • Vitakontrol Orvos-Esztétikai Centrum

  Kaposvár
  Tallián Gy u. 38.
  +36 20 2527405 | +36 20 4266058
  Bejelentkezés: www.foglaljorvost.hu
  www.vitakontrol.hu, www.lefogyasztjuk.hu

Posted in: