Dr. Szabó Gábor

 • Dr. Szabó Gábor bőrgyógyász-kozmetológus,
  lézerspecialista szakorvos

  Dr. Szabó Gábor bőrgyógyász, kozmetológus – lézerspecialista szakorvos, 1990 óta az Epi-derm magánorvosi rendelő vezető orvosa és tulajdonosa. A Szegedi Orvostudományi Egyetemen végzett 1985-ben, majd 1990-ben Budapesten szakvizsgázott.

  1991-ben kezdte el működtetni magánpraxisát: először Budapesten, majd Ózdon, Miskolcon és Egerben is. 1994-ben lézergyógyászati képesítést szerzett, és ezt a tudását felhasználva a bőrgyógyászati problémák széles spektrumát kezeli sikerrel. A folyamatos technikai és esztétikai igények fejlődésével lépést tartva az Epi-derm rendelő is szélesítette szolgáltatásainak portfólióját, fő profilként előtérbe helyezve a szépészeti szolgáltatásokat.

  A ZO® Skin Healthorvos-esztétikai kezelésekkel 2015-ben ismerkedett meg, és a saját bőrén kipróbálva és megtapasztalva a kezelések hatékonyságát, győzték meg az orvosilag felügyelt bőrterápiák és az egyedi protokollokban rejlő személyes lehetőségek. A ZO® Skin Healthkezelési protokollok és különlegesen intenzív bőrterápiák egyedi orvosi konzultáció és protokoll-beállítás után mostantól az Epi-derm Rendelőkben is elérhetők.

 • 1066 Budapest, Ó u.43-49 (City Home Lifestyle Complex)

  3300 Eger, Szvorényi u. 33.

  3530 Miskolc, Erzsébet tér 4

  Bejelentkezés,
  előzetes egyeztetés alapján:
  +3630 259-1767
  szabogabordr@gmail.com