Dr. Magyar Sarolta

 • Dr.Magyar_Sarolta

  2001-ben végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd 2014-ben lettem szemész szakorvos, jelenleg a Szent Imre Kórházban tevékenykedem e téren. 2010 óta foglalkozom arcesztétikai kezelésekkel, melyeket magánklinikánk óriási gyakorlattal rendelkező vezető orvosa által, dr. Pataki Gergely plasztikai sebész által sajátítottam el.

  Mindketten a tökéletességre törekszünk pácienseink problémáinak kezelésében. Leggyakoribb beavatkozásként a hialuronsav feltöltést és a botox kezelést alkalmazzuk arcfiatalításra, de a ZO Obagi protokolokkal végre megtaláltuk azt a hiánypótló eszközt, amellyel a bőr egészét el tudjuk érni, egészen sejt szinten, aktivizálni tudjuk a bőrtextúráját, amely hozzásegíti pácienseinket a sugárzóan fiatalos, egészséges arcbőr eléréséhez. Orvosi hatékonysága nem fogható semmi általunk eddig ismert módszerhez.
  A ZO Medical innovatív bőrterápiák önmagában átütő eredményt érnek el bármilyen életkorú bőr esetén is, de kiválóan előkészítik a bőrt az arcplasztikák, mellplasztikák előtt is igény szerint, kiegészíti annak végeredményét és hatását: a ZO Skin Health terápiák által a bőr nem csak feszes, hanem egyenletes színtónusú, tapintású, hidratált és egészséges lesz. Meggyőződésünk és teljességre való törekvésünk az esztétikai ellátásban vezetett ahhoz, hogy csatlakoztunk a ZO partnerorvosai közé.

  Volt szerencsém 2017-ben Dr. Zein Obagi, és más nagy tapasztalattal rendelkező kollégák Londonban tartott előadás sorozatán részt vennem, ahol a számtalan lenyűgöző eredmény láttán a rendszer iránti elköteleződésem tovább erősödött.

 • Dr. Magyar Sarolta

  Kútvölgyi Prémium Plasztika Sebészet

  http://plasztikai.hu/orvosaink

Posted in: