Dr. Dobozy Enikő

 • Dr. Dobozy Enikő bőrgyógyász kozmetológus szakorvos

  Dr.Dobozy_EnikoGyakorló bőrgyógyászként találkozom az esztétikai orvoslás újabb és újabb divathullámaival. Érthető módon az érdeklődésem fókuszában a bőregészség megtartása és helyreállítása van. Ez egyaránt jelenti az aknés bőr, az akne után visszamaradt heges arcbőr, a pirosodásra hajlamos, mindenre érzékenyen reagáló száraznak tartott  rozáceás arcbőr vagy a hámló, zsírosodásra, gyulladásra  hajlamos szeborreás bőr gyógyítását illletve még nagyobb kihívásként, az elért eredmény fenntartását, valamint a bőröregedés elleni küzdelmet.

  Kongresszusokon és a szakirodalomban régóta keresem a szakma nagy innovátorának, Zein Obaji professzor munkásságának eredményeit, s régóta várom, hogy én is bevethessem pácienseim érdekében. A ZO Skin Health orvosi minőségű termékei egy olyan eszköztárat adtak a kezembe, élén a már nagyon várt magas koncentrációjú retinolsavas termékekkel, amivel a jelenlegi tudásunk szerinti legmagasabb szinten tudom segíteni a betegeimet krónikus bőrbetegségük gyógyításában, a kozmetikailag zavaró bőrállapotuk megszüntetésében vagy az anti-aging küzdelemben.

 • Phlebo.med orvosi rendelő

  1027 Budapest, Bem József utca 24.

  Bejelentkezés: 30/9020703

  Dr. Dobozy Enikő bőrgyógyász kozmetológus szakorvos Phlebo.med orvosi rendelő 1027 Budapest, Bem József utca 24. Bejelentkezés: 30/9020703 http://www.phlebo-med.hu/hu https://www.facebook.com/PhleboMed/
Posted in: