Dr. Buda Bernadett

Medios Orvosi Központ, Budapest

 • Dr. Buda Bernadett:
  Esztétikai Terápia Specialista, Fül-Orr-Gégész szakorvos

  2002-ben summa cum laude minősítéssel végzett a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán.
  Egyetemi évei alatt szakmai gyakorlatot töltött a Monterrey-i Egyetem orvosi fakultánsán Mexikóban, valamint az Université Catholique de Lille Egyetemen Franciaországban.

  Fül-orr-gégészet szakvizsgáját 2008-ban szerezte.  Szakterületén belül fő érdeklődési területe a horkolás-terápia és alvásdiagnosztika.

  A horkoló betegek műtéti terápiája kapcsán ismerkedett meg a rádiósebészettel és annak esztétikai célú felhasználási lehetőségeivel. 2010 óta a Medios Orvosi Központ orvos-igazgatója. Országosan elsőként bevezette és orvosi centrumában sikeresen alkalmazza az orvos-esztétikai rádiófrekvenciás alapú Pellevé kezelést, valamint a Hydrafacial kezeléseket.

  2013-ban részt vett Zein Obagi személyes klinikai tréningjén Los Angelesben, ahol elsajátította a ZO® Skin Health speciális bőrdiagnosztikai és terápiás elveit, valamint a kezelési metódusokat.

  Az első magyarországi ZO® Skin Health Partner orvos, a ZO® Skin Health diagnosztikai elvek és esztétikai kezelések hazai trénere, a nemzetközi partner orvosokat összefogó ZO® Faculty tagja.

  Gyakori résztvevő és előadó itthoni és külföldi fül-orr-gégészeti, horkolás illetve orvos-esztétikai témakörű kongresszusokon, kurzusokon.

  Több cikke jelent meg, társszerzője a 2013-ban Medicina Kiadó által kiadott Tünetorientált Fül-Orr-Gégészet tankönyvnek, valamint az Alvásmedicina tankönyvnek.

  Angolul és franciául beszél.

 • Medios Orvosi Központ

  1021, Budapest, Budakeszi út 3.,
  Szép Ilona Ház 2. emelet
  +3630 262-0307  | info@medios.hu

  Ismerje meg bőrét:

  KONZULTÁCIÓ
Posted in: