Dr. Bajusz Huba

 • Dr. Bajusz Huba

  Szent Gellért Magánklinika Plasztikai Sebészet
  Szeged

  Plasztikai sebész

  1982-ben diplomázott a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, majd általános sebészet és plasztikai sebészeti szakvizsgákat szerzett. Számos külföldi tanulmányút és képzés után a plasztikai sebészet minden területén nagy tapasztalattal rendelkezik. Választott vezetőségi tagja a Magyar Plasztikai Sebész Társaság Esztétikai Szekciójának, valamint több nemzetközi plasztikai sebészeti társaságnak.

  Állandó előadója a hazai és külföldi plasztikai sebészeti és esztétikai kongresszusoknak, társszerzője az Esztétikai Sebészet című tankönyvnek és Mellnagyobbítás Anatomiai Implantatummal című szakkönyveknek .

  2007-től a Szent Gellért Magánklinika alapító vezetője. A klinikán a plasztikai sebészeti és esztétikai kezelések teljes spektruma elérhető. A ZO®Skin Health rendszert a bőrterápiás kezelések részeként, valamint a páciensek műtétre való felkészítésének, valamint utókezelésének teljesebbé és biztonságosabbá tétele céljából vezette be a Szent Gellért Magánklinikán. Az intézetben Dr. Skribekné Biri Edit vezető szakasszisztens a ZO® Skin Health terápiák referense.

 • Szent Gellért Magánklinika
  Plasztikai Sebészet

  Szeged
  Kálvária sugárút 14.
  +36 62 431-899
  www.plasztika.net

Posted in: