ZO® konzultáció


Ismerje meg bőrét egy konzultáción!

Amikor Ön a bőrproblémájával felkeres egy ZO Skin Health kezelésekben jártas, szakavatott esztétikai specialistát, az orvos az Ön bőrét tüzetesen meg fogja vizsgálni.

A vizsgálat alapján eldönthető, hogy az Ön bőre száraz vagy zsíros-e, milyen a tónusa, a törékenysége, vannak-e pigmentációs problémák, zajlik-e aktív gyulladás a bőrében, látszanak-e az öregedés kezdeti vagy előrehaladott jelei, károsodott-e az arcbőre a naptól.

Fontos tudni a kezelőorvosnak, hogy Ön milyen változásokat és problémákat vett észre a bőrén, mi az Ön elvárása, amit szeretne elérni. Meg kell osztania orvosával, milyen esztétikai kezelésekben részesült korábban és milyen napi bőrápoló termékeket használ jelenleg.

A felállított diagnózis alapján kezelőorvosa a bőrproblémájának és az Ön igényeinek legmegfelelőbb terápiás ZO Skin Health vagy ZO Medical protokollt fogja Önnek beállítani, melyet részletes használati utasítás mellett Ön az otthonában alkalmaz.

Javasolt kontroll

A kezelés első hat hete után kontroll javasolt orvosánál a bőr minőségjavulásának rögzítése céljából. Kontroll a későbbiekben bármikor lehet, ha terápiás protokollt váltanak, vagy intenzív hámlasztást esetleg más kezeléseket készítenek elő.

A bőr állapotváltozása, a bőregészség elérése a személyre szabott protokollok mellett garantált.

Egyeztessen időpontot!

Orvosaink Budapesten és számos nagyvárosban állnak rendelkezésére.