Honlapinformáció és impresszum

zoskinhealth.hu


Impresszum

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa a Premiomed Kft., (H-1112 Budapest, Lanka utca 22.fsz.2., Adószám: 24954659-2-43). Minden jog fenntartva.

Jogi nyilatkozat

A honlap teljes tartalma, beleértve a szövegeket és a képi anyagokat is, a Premiomed Kft tulajdonát képezik. Azok másolása, utánközlése vagy bármilyen módon való felhasználása még forrásmegjelölés mellet is csak a Premiomed Kft előzetes írásos engedélyével lehetséges.
A honlap tulajdonosa rendelkezik a ZO Skin Health INC engedélyével az eredeti képek felhasználására, a ZO logó és a kapcsolódó védelem alatt álló elemek használatára.

A weboldal felépítése és megjelenése a Premiomed Kft. által kialakított arculat része. Ennek másolása vagy egy megtévesztésre alkalmas hasonló kialakítás elkészítése a Premiomed Kft. jogainak megsértése. A honlap bizonyos elemei a WordPress működéséből adódóan CC licenc alá esnek.

A honlapot a Premiomed Kft. felügyeletével a Gáspár Zoltán és Pusztai Patrik készítette.
Technikai kontakt: +3630 399-4509

A honlap magyar tulajdonú domain alatt, magyarországi szerveren és magyar szolgáltatónál üzemel. A honlap üzemeltetője és a tárhely-szolgáltató mindent megtesz a weboldal biztonsága érdekében, de nem vállalnak felelősséget a honlappal esetlegesen összefüggésbe hozható internetes kártevőkből eredő károkért.

A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmát minden előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget az esetleges sajtóhibákért, elírásokért. A honlap szövegezésében leírt hatások tájékoztató jellegűek. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a honlap szövegezésének helytelen értelmezéséből fakadó vélt előnyök elmaradásáért.

Adatkezelési irányelvek:

Az üzenetküldő és a konzultációs panelekben megadott személyes adatok kizárólag a kapcsolatfelvétel miatt szükségesek és ezek megadása önkéntes. A Premiomed Kft. nem végez adatkezelést, a kapott személyes adatokat nem rögzíti adatbázisban, azokat harmadik személynek nem adja át.