A bőr egészségének helyreállítása

Ismerje meg bőrét egy konzultáción!

Amikor Ön a bőrproblémájával felkeres egy ZO® Skin Health kezelésekben jártas, szakavatott esztétikai specialistát, az orvos az Ön bőrét tüzetesen meg fogja vizsgálni.

A vizsgálat alapján eldönthető, hogy az Ön bőre száraz vagy zsíros-e, milyen a tónusa, a törékenysége, vannak-e pigmentációs problémák, zajlik-e aktív gyulladás a bőrében, látszanak-e az öregedés kezdeti vagy előrehaladott jelei, károsodott-e az arcbőre a naptól.

Fontos tudni a kezelőorvosnak, hogy Ön milyen változásokat és problémákat vett észre a bőrén, mi az Ön elvárása, amit szeretne elérni. Meg kell osztania orvosával, milyen esztétikai kezelésekben részesült korábban és milyen napi bőrápoló termékeket használ jelenleg.

A felállított diagnózis alapján kezelőorvosa a bőrproblémájának és az Ön igényeinek legmegfelelőbb terápiás ZO® Skin Health vagy ZO® Medical protokollt fogja Önnek beállítani, melyet részletes használati utasítás mellett Ön az otthonában alkalmaz.

Javasolt kontroll

A kezelés első hat hete után kontroll javasolt orvosánál a bőr minőségjavulásának rögzítése céljából. Kontroll a későbbiekben bármikor lehet, ha terápiás protokollt váltanak, vagy intenzív hámlasztást esetleg más kezeléseket készítenek elő.

A bőr állapotváltozása, a bőregészség elérése a személyre szabott protokollok mellett garantált.

A hagyományos szemlélettel ellentétes kezelési mód

A legtöbb hagyományos bőrgyógyászati eljárás a bőr felületét és a tüneteket célozza meg anélkül, hogy sejt szinten is beavatkozna a folyamatokba, illetve sejt szinten akarna hatni a bőr egészére. Ez a megközelítés talán javítja a bőr felszínének megjelenését, de a javulás általában korlátozott hatású és rövid ideig tart, mivel nem érinti a probléma forrását. Egy hagyományos kezelés végén az eredmények mindig változatosak. Bizonyos páciensek állapota jelentősebben javul, másoké kevésbé, és olyanok is vannak, akiké egyáltalán nem.
A ZO® Skin Health program a bőrterápiák összes lehetséges változóját kiküszöbölte, melynek köszönhetően az eljárások kimenetele kiszámítható így bármely páciens bármely problémával élvezheti a kezelések eredményeit.

A ma ismert bőrápolási filozófia minden népszerűsége ellenére alkalmatlan a bőr egészségének fenntartására vagy helyreállítására. A jelenlegi megközelítés csupán a bőrfelszínt célozza meg olyan termékekkel, amelyeknek nincs specifikus funkciójuk és csak némi komfortérzetet adnak, illetve egy felszíni probléma, például bőrszárazság gyors enyhülését képesek előidézni. A legtöbb terméknek öregedésgátló hatása például tudományosan nem bizonyított, és az ún. előnyökről, amelyekkel dicsekednek, legalábbis erős fenntartásokkal kell beszélnünk. Agresszív és kitartó marketinggel rengeteg nőt győztek meg arról, hogy a bőrük folyamatos hidratálásra szorul, ráadásul olykor-olykor nem létező, mágikus „öregedésgátló molekulát” is kevernek hozzájuk. Ezek a termékek alkalmatlanok arra, hogy a bőrre sejt szinten hatást gyakoroljanak. Sok felhasználót ugyanakkor meggyőznek a reklámok, és a termékeket abban a reményben vásárolják, hogy megtalálták a valódi megoldást minden bajukra. Nincsenek tisztában azzal, hogy bőrüknek az adott életkorban milyen szükségletei lehetnek.
A jelenleg a piacon létező bőrápolási módszerek alternatívája olyan termékrendszer kell, hogy legyen, amelynek jól körülhatároltak a céljai, és könnyen követhető fázisokból áll, az eredmény pedig viszonylag rövid idő alatt nyilvánvalóvá válik. Szükséges továbbá hogy egyénre és problémára szabottan adható legyen, orvos által kontrollált legyen a nagy hatékonyságú hatóanyagok alkalmazása és a legjobb várható eredmény érdekében, és a XXI. századi tudományos eredményeket felhasználva sejt szinten hasson a bőr működésére.

A ZO® Skin Health az első a bőrgyógyászati készítmények piacán, mely termékeivel ezeknek az elveknek maradéktalanul megfelel.